BURS BAŞVURU SÜRECİ HAKKINDA BİLGİLENDİRME

19 Eylül 2022

BURS BAŞVURU SÜRECİ HAKKINDA BİLGİLENDİRME

VAKFIMIZA YENİ BURS BAŞVURUSU YAPAN ÖĞRENCİLERİN DİKKATİNE ;

BURS LİNKİNE TIKLADIKTAN SONRA KAYIT OLUŞTURAN ÖĞRENCİLERİN KULLANICI ADI VE ŞİFRE İLE SİSTEME TEKRAR GİRİŞ YAPARAK BURS BAŞVURUSU YAPIP EVRAK YÜKLEMELERİ GEREKMEKTEDİR.BAZI ÖĞRENCİLERİN SADECE KAYIT OLUŞTURDUKLARI FAKAT BURS BAŞVURUSU YAPMADIKLARI SİSTEME EVRAK YÜKLEMEDİKLERİ TESPİT EDİLMİŞTİR.BU ÖĞRENCİLER BAŞVURU YAPMADIKLARI İÇİN BAŞVURULARI GEÇERSİZ SAYILACAKTIR.

EVRAK YÜKLERKEN DİKKAT EDİLMESİ GEREKEN HUSUSLARDAN BİRİSİ SİZDEN İSTENEN EVRAK DIŞINDA EVRAK YÜKLEMEYİNİZ.

AYNI AİLEDEN 2 KİŞİ BAŞVURAMAMAKTADIR.

EKSİK,YANLIŞ EVRAK YÜKLEYENLERİN BAŞVURULARI DEĞERLENDİRİLMEYECEKTİR.SORULARA CEVAP VERİRKEN VAR DEDİĞİNİZ CEVAPLARI BELGE İLE İSPATLAMANIZ GEREKMEKTEDİR.(ÖR:OKUYAN KARDEŞ VARSA MUTLAKA ÖĞRENCİ BELGESİNİ YÜKLEMENİZ GEREKMEKTEDİR.)

VAKFIMIZDAN BURS ALAN ÖĞRENCİLERİN İSE DAHA ÖNCE BAŞVURU YAPARKEN ALMIŞ OLDUKLARI ŞİFRE İLE SİSTEME GİRİŞ YAPARAK KENDİLERİNDEN İSTENEN BELGELERİ (Öğrenci belgesi,transkiript ve ya karne) YÜKLEMELERİ GEREKLİDİR.ŞİFRENİZİ UNUTTUYSANIZ ŞİFREMİ UNUTTUM YAZISINA TIKLAYARAK YENİDEN ŞİFRE ALABİLİRSİNİZ.

DOSYA UZANTILARINA LÜTFEN DİKKAT EDİNİZ! WORD,EXCEL,JPEG,PDF UZANTISI DIŞINDA BELGE YÜKLEMEYİNİZ.