BURS BAŞVURU TARİHLERİ HAKKINDA

Ana sayfa > Haberler > BURS BAŞVURU TARİHLERİ HAKKINDA

01 Eylül 2022

BURS BAŞVURU TARİHLERİ HAKKINDA

2022-2023 YILI EĞİTİM VE ÖĞRETİM YILI İÇİN GAVREMZADE ABDULKADİR AĞA BİN ALİ VAKFI BURS BAŞVURULARI 19.09.2022 PAZARTESİ GÜNÜ BAŞLAYACAK 07.10.2022 CUMA GÜNÜ SON BULACAKTIR.BAŞVURULAR GAVREMZADE VAKFI WEB SAYFASINDA BULUNAN BURS LİNKİ ÜZERİNDEN YAPILACAKTIR.ELDEN EVRAK TESLİMİ (kargo ve ya ptt ile evrak gönderimi) YA DA VAKIF OFİSİNDEN YAPILAN BAŞVURULAR KABUL EDİLMEYECEKTİR.SADECE SİTEMİZ ÜZERİNDEN YAPACAĞINIZ BAŞVURULAR DEĞERLENDİRİLECEKTİR.

BURS BAŞVURUSU YAPARKEN DİKKAT EDİLECEK HUSUSLAR;

Evrak yüklerken dosya uzantılarının Word,Pdf,Excel,Jpeg olmasına dikkat ediniz.Farklı dosya uzantıları görüntülenememektedir.Alttan dersiniz varsa ya da karnenizde zayıfınız varsa kesinlikle başvuru yapmayınız. Aynı aileden 1 den fazla kişi başvuru yapamamaktadır.Evraklarınızın eksik ve yanlış olmamasına dikkat ediniz eksik evrak ve yanlış evrak yüklenmesi sonucu burs başvurunuz geçersiz sayılacaktır.19 Eylül tarihinde ilk kez başvuracak öğrenciler kayıt oluşturup şifre edinerek başvuru evraklarını siteye yükleyeceklerdir.Aynı tarihte daha önce burs alan ve alttan dersi olmayan öğrencilerimiz ise eski şifreleriyle siteden sadece öğrenci belgesi ve transkript yükleyeceklerdir.